BKM'den kitap alışverişi





 Hellloo, kaç gündür bu kargoyu bekliyorum Allah bilir. Bugün öğlen geldi nihayet. Bkm'den aldım. Ptt kargo ile geldi. 5 tane kitap aldım, gerçekten 5'i de içime çok sindi. Bu kitapları hemen sizinle de paylaşmak istiyorum. 




      MONTE CRISTO KONTU


        İlk olarak beni en heyecanlandıran bir set aldım. Monte Crısto Kontu. Toplam 2 cilt. İkisi bir arada 45 tlidi. Bence çok uygun. Ezel dizisi de bu kitaptan çekilirken ilham almış. Ben izlemedim gerçi ama belki bir gün neden olmasın.







            JANE EYRE


       Bu kitap ise en feminist roman diye geçiyor. Klasik kadınlar serisinden aldım ve aşırı hoşuma gitti. Hatta Klasik Kadınların setini yapmayı düşünüyorum. 626 sayfa. 18.9 tlye aldım. 







     

   
     MUHTEŞEM GATSBY


     Bu kitabı sepet 100 tl olsun da indirimden yararlanayım diye eklemiştim. Pek araştırmadım yani. 176 sayfa. Modern klasiklerden, umarım güzeldir. Siz okuduysanız yorumlara yazar mısınız?













     AKHİLLEUS'UN ŞARKISI



     Son olarak bu kitabımız var. Bu  kitabın yazarından daha önce Ben, Kirke'yi de okumuştum ve bayağı beğenmiştim. Yorumunu okumak için buraya tıkayınız. Aslında sanırım bu kitabı Ben, Kirke'den önce okumalıymışız diye duydum. Şimdi hayırlısıyla bu kitabı da hemen okuyacağım. 370 sayfa. Fiyatı 27 tl. Mitoloji sevenler için bu iki kitap çok tavsiye ediliyor. 












    SON SÖZ

   Aldığım kitaplar arasındaki beğendiklerinizi, düşüncelerinizi ve bana önerdiğiniz başka kitaplar varsa yorumlarda bekliyorum. Takip etmeyii unutmaayın. İiyii günlerr...

  Dirket mesaj gönermek istiyorsanız malimi kullanın
   duygusf48@gmail.com 






7 Yorumlar

  1. Muhteşem Gatsby kitabı zenginlerin hayatı ve çapkınlıkları tarzında anlatılıyor. Bir de yazım dili olarak beklentilerimi pek karşılamadı. Kısacası ortalamanın altında buldum ben... diğer kitaplara da bir göz atacağım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun yorumunuz için. Bazı yerlerde bende begenilmedigini gördüm. İnşallah ben beğenirim

      Sil
  2. Kitapsız asla!
    Benimkileri okursanız, mutlaka beklerim yorumlarınızı :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. AKHİLLEUS'UN ŞARKISI sağlam kitaptır. Baya beğenmiştim. yazmak istediklerim var ama spoiler gibi olacağı için yazmıyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. jane eyre ve monte kristo en sevdiğim romanlarda ilk beş'te :)

    YanıtlaSil
  5. yorumlarım yok olmuş :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski